Verzendinformatie

Wanneer je een bestelling bij Super Kado plaatst versturen wij deze met PostNL. 

Bestellingen die zijn geplaatst worden binnn 1-2 werkdagen door ons verzonden. Helaas kunnen wij echter niet garanderen dat het pakket ook de volgende dag wordt afgeleverd omdat de daadwerkelijke levering in handen is van PostNL. Maar in 99,9% van al onze verzendingen komt het de volgende (werk)dag bij jou aan.

Verzendkosten

Bij Super Kado hebben wij gekozen om de verzendkosten niet door te berekenen in de verkoopprijzen per artikel zoals andere webwinkels doen wanneer zij gratis verzenden. Omdat er wel kosten gemaakt worden om het pakket bij je te bezorgen vinden wij het eerlijker om de verzendkosten apart te berekenen. Hieronder zie je de verzendkosten voor Nederland en België.

Nederland:

Bij bestellingen tot € 10,00 berekenen wij € 6,95 verzendkosten. Tussen € 10,00 en € 30,00 € 4,95. Vanaf € 30,00 tot € 75,00 zijn de verzendkosten € 2,95. En bij bestellingen vanaf € 75,00 verzenden wij gratis.

België:

Bij bestellingen tot € 40,00 berekenen € 7,95 verzendkosten. Vanaf € 40,00 tot € 75,00 zijn de verzendkosten € 5,95. En bij bestellingen vanaf € 75,00 verzenden wij gratis.

Levering op een ander adres of andere dag?

Wil je liever het pakketje op een ander adres laten afleveren? Natuurlijk is dit mogelijk bij Super Kado. Geef dit aan in het afrekenscherm.

Track & Trace code

Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een email met hierin de track & trace code waarmee het pakket te volgen is. Meestal is de geschatte leverdatum en -tijd de volgende ochtend beschikbaar. Heb je geen track & trace email ontvangen? Dan is of de bestelling nog niet door ons verzonden of het opgegeven emailadres blijkt niet juist te zijn. Dit kunnen wij voor je nakijken wanneer je een mailtje stuurt naar info@super-kado.nl.

Niet thuis?

Ben je niet thuis wanneer PostNL het pakket bij je probeert af te leveren dan zal de postbezorger dit bij de buren afleveren. Lukt dit niet dan gaat het naar een PostNL afhaalpunt. Hier ligt het pakket een week voor je klaar om afgehaald te worden.

Komt je pakket retour bij Super Kado?

Wanneer je het pakket niet in ontvangst hebt kunnen nemen dan stuurt PostNL deze terug naar Super Kado. Je kan, in overleg, de bestelling opnieuw laten verzenden. Hiervoor berekenen wij € 4,95 (Nederland) of € 7,95 (België) aan extra verzendkosten. Mocht de bestelling geannuleerd worden dan zullen de gemaakte verzendkosten en de extra kosten voor het retourneren in mindering worden gebracht op het te ontvangen bedrag.

© 2019 - 2022 Super Kado | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel