Retourneren

Het komt wel eens voor dat je iets koopt waar je eigenlijk toch een andere verwachting van had en het terugsturen hiervan is geen enkel probleem. Binnen 2 weken kan een artikel naar ons teruggestuurd worden. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Op deze manier kun je je pakketje aan ons retourneren:

1. Meld je retourzending vooraf aan via ons contactformulier of email naar info@super-kado.nl o.v.v. je bestelnummer. 

2. Na ontvangt van de aanmelding ontvang je van ons een link waarmee het pakket teruggestuurd kan worden.

3. Vermeld op je retourzending duidelijk je ordernummer.

4. Stuur het betreffende artikel met zorg ingepakt, voldoende gefrankeerd naar het ons retour.

Na verwerking van je retourzending wordt het bedrag binnen 5 werkdagen teruggestort. Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt en/of beschadigd aankomen kunnen wij helaas niet en/of volledig crediteren. Retouren die niet gemeld zijn worden niet in behandeling genomen.

Het produkt dient onbeschadigd te zijn.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Super Kado niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde producten. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een verzendbewijs en bewaar deze totdat je van ons een bericht van ontvangst hebt ontvangen.

Is er iets mis met een artikel?

Mocht er onverhoopt iets kapot of beschadigd zijn aangekomen, dan kun je binnen 2 dagen na ontvangst een email sturen naar info@super-kado.nl of contact opnemen via ons contactforumulier. Graag ontvangen we het bestelnummer en een duidelijke omschrijving van je klacht en een foto. Binnen 2 werkdagen na ontvangst zullen wij telefonisch of per mail contact met je opnemen om te zoeken naar een passende oplossing.  

© 2019 - 2022 Super Kado | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel